C\ Moli de la Torre, 34-58
08915 Badalona
Tel. 93 383 63 11
a8045471@xtec.cat
Cerca:
 
 
Erasmus+

Hassan El Halloufi i Yeray Blanco de pràctiques de FCT a Finlàndia.

El dimecres 03 de maig en Hassan El Halloufi i en Yeray Blanco, del departament d'Automoció, van marxar a Tamepere (Finlàndia) per realitzar, durant un mes, part de les seves hores de pràctiques de FCT. Aquesta activitat està finançada pel projecte Erasmus+ A2PEA-2016-1ES01-KA102-024870 de mobilitat d'estudiants i professors de Cicle Formatiu de Grau Mitjà.   

A més a més, es va realitzar una visita curta al centre col·laborador, TREDU-Tampereen Seduun Ammattiopisto, i el departament d'Automoció d'aquest institut de Formació Professional. 

Des de coordinació internacional volem agrair a tots i totes, que de forma directe i indirecta, s'han implicat en les diferents tasques per tal que els alumnes podem realitzar aquesta mobilitat.

 


La Fundació BCN FP promou un nou projecte de mobilitat internacional centrat en l'àmbit de l'indústria 4.0. Aquest Projecte ha estat creat per dotar de més competències professionals, personals i lingüístiques a aquells alumnes que han realitzat estudis industrials i a la vegada fomentar l'atractiu d'aquests cicles.

Les característiques més importants del programa COMPEUROPA són:

- Joves Graduats en FP (des del curs 2015/2016 o anteriors)

- Edat màxima 30 anys

- Formació lingüística en llengua Alemanya (70OH hores presencials) – equivalent B1 -

- 8 setmanes de pràctiques professionals en empresa a Alemanya.

- Cerca de l’allotjament a Alemanya

- Reconeixement del títol de formació professional a Alemanya.

- Possibilitat de signar un contracte de formació d’1 any a l’empresa on s’han realitzat les pràctiques professionals.

- Famílies professionals participants:

            - Electricitat i Electrònica

            - Instal·lació i Manteniment

            - Fabricació Mecànica

            - Transport i manteniment de vehicles

Us adjuntem enllaç al web on trobaran tota la informació:

http://www.fundaciobcnfp.cat/index.php/ca/projectes/941-compeuropa-projectes-singulars

Erasmus+: Contact Seminar for Creating KA2 Projects

Entre el 9-11 de novembre 2016, el coordinador d'internacional de l'INS Pompeu Fabra va participar a un seminari de contacte: Connecting Public Authorities and Educational Institutions in Erasmus +, Split, Croatia

Aquest seminari, promogut i finançat per a l'Agència Nacional de Croàcia per a la Mobilitat i Programes Europeus i el Servicio Español Para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), va tenir com a objectiu la difusió de l'acció KA2 (Cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques), identificar les línies bàsiques per tal de redactar i demanar projectes sota aquest tipus d’acció, presentar propostes de projectes, i afavorir la recerca de socis. Així mateix va permetre compartir diverses experiències de bones pràctiques i contactar socis potencial per tal de desenvolupar diverses activitats dins dels programes Erasmus+, entre d'altres.  

Al seminari vam participar 88 persones de 21 països d'Europa d’educació primària, secundària, batxillerat, formació professional i educació d'adult.


Loving your apprenticeship
La secció d'ocupació, assumptes socials i inclusió de la Unió Europea promou dins de l'alumnat de Formació Professional (FP) un concurs per tal projectar l'aprenentatge de la FP a Europa. Es tracta de fer fotos o gravar un vídeo de l'alumnat al seu lloc de pràctica o de treball, i penjar-lo a Facebook, Twitter or Instagram amb el nom de I’m taking part in the #lovemyapprenticeship contest.
 Institut Pompeu Fabra - Badalona | a8045471@xtec.cat | Avís Legal
[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]